• Predaj
  • 26.08.2024

rkDOM | Stavebný pozemok na predaj v obci Hôrky pri Žiline

Hôrky Hôrky

Info v RK

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte ideálne miesto pre váš vysnívaný dom? Práve ste ho našli! Ponúkame vám exkluzívny stavebný pozemok s rozlohou 466 m², ktorý sa nachádza v novovybudovanej časti obce Hôrky, len 5 minút jazdy od centra Žiliny.

Tento slnečný pozemok s ideálnymi rozmermi cca 23 m x 20 m sa nachádza na súkromnej ulici s novou betónovou cestou. Je vybavený všetkými potrebnými inžinierskymi sieťami – elektrinou, verejným vodovodom a dažďovou kanalizáciou. Odpadové vody sú riešené prostredníctvom septika alebo koreňovej čističky, pričom v pláne obce je aj napojenie na centrálnu čističku odpadových vôd (ČOV).

Obec Hôrky ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný život – od základnej občianskej vybavenosti, ako sú potraviny, materská a základná škola, až po reštauráciu a optické internetové pripojenie. Vďaka výbornej dopravnej dostupnosti ste v centre Žiliny za pár minút, pričom si stále môžete užívať ticho a pokoj dedinského života.

K pozemku patrí aj podiel na novovybudovanej prístupovej ceste, čo vám zaručuje pohodlný a bezproblémový prístup k vášmu budúcemu domovu.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a začnite stavať váš nový domov na tomto lukratívnom mieste. V Hôrkach vás čaká kvalitný život v rodinnom prostredí s výhodami blízkosti mesta.

Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Stavebné parcely

Výmera

466 m2

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke